Skip to main content

Nya föreställningar av Frankenstein!

Missade du vår omtyckta Frankenstein som spelade under våren 2018? Då behöver du inte vara ledsen längre! Om två veckor drar Frankenstein ut på turné i landet. Vi kommer spela för många skolelever runt om i Sverige men det finns några datum där vi spelar kvällsföreställningar som är öppna för allmänheten! Ta chansen att se föreställningen för första gången eller igen!

Vår version av klassikern är en nyskriven pjäs som passar från 13 år och uppåt. Det är en skrämmande och tidlös berättelse om läkarstudenten Victor Frankenstein som efter sin mammas bortgång försöker hitta ett sätt att kontrollera livet och döden. Han bygger en man av döda kroppar och ge honom nytt liv. Han lyckas, men något går fel och han skräms av resultatet. Han överger sin nyfödda skapelse, sitt barn, som på egen hand måste försöka förstå sin plats i tillvaron. Vem är jag? Vad gör jag här? Är Victor Frankenstein min far? De han möter ser bara ett monster. Han är annorlunda. Något annat.

Under våren 2018 spelade vi för över 2000 skolungdomar och nu drar vi ut på en fullsmockad turné! Här hittar du kvällsföreställningarna som går att köpa biljetter till: