Skip to main content

Följ med på ett förtrollande äventyr!

Denna vecka möter VILSE – ett förtrollande äventyr förskolepublik på Pipersgatan 4. Lördag den 8 oktober kl 13 är det offentlig föreställning – biljetter bokas här! Obs – endast detta tillfälle på vår hemmascen i höst!
Vi tar Swish och kontanter, boka gärna biljett via Kulturbiljetter. Välkomna!

VILSE – ett förtrollande äventyr (5-7 år)
Det är natt i den stora skogen och trollen Viva och Valle är ute för att samla kottar till vintern. De vet att de måste hinna hem innan dagen gryr, för om solens strålar träffar trollen spricker de!

Vännerna leker och småkivas medan de traskar allt längre in i skogen. Plötsligt upptäcker de att de har gått VILSE. När solen börjar glittra i trädtopparna förstår de att det bara finns en sak att göra. De måste kalla på den ”Den stora Vägvisaren” – ett magiskt skogsväsen som kan hjälpa dem att komma hem, men som också är farligt och vill luras.

För att överlista Vägvisaren och svara sanningsenligt på tre kluriga frågor, gäller det nu att Viva och Valle börjar samarbeta och sätter ord på vad de känner innerst inne…

Med sång och musik är VILSE ett spännande teateräventyr som handlar om att det är lättare att lyckas när vi hjälper varandra.

——–

BOKA FÖR TURNÉ och SKAPANDE SKOLA
VILSE kan också bokas för turné och, om önskas, beställas inom ramen för skapande skola där vi erbjuder en tillhörande bildworkshop med tema känslor. Till föreställningen hör ett lärarmaterial som kan laddas ned på föreställningssidan. Mer info här!

Pris/ föreställning: 10.200 kr (max 60 elever)
2:a föreställning samma dag/ lokal: 8.200 kr
Pris/ workshop: 5.000 kr (max 30 elever) I anslutning till föreställningen delas publiken upp i mindre grupper för 2 bildworkshops à 45 min.
Resor (75 kr/ mil), trakt, (370 kr/ speldag/ person) samt logi för 3 pers tillkommer.

Kontakta oss för mer information: info@barbara.nu, 08-668 64 70

Bilder: Carina Jingrot och Johan Ehn som trollen Viva och Valle.
Foto: Anders Thessing.