Boka våra föreställningar i Stockholms Stad med större rabatt!
Under perioden 15 mars till 15 juni 2022 kan förskolor och skolor i Stockholms Stad boka scenkonst med större rabatt! Kulanpremien utökas till 80 % av ord. pris för uppsökande föreställningar. För biljetter på egna scener är biljettpriset endast 50 kr/ elev med Kulanpremien. Priserna gäller under hela 2022 om bokning sker under perioden – först till kvarn! Mer info på Kulans sida här!
Bokningsbara datum på Pipersgatan 4:
VILSE – ett förtrollande äventyr (4-7 år)
• 4-7 april kl 9.15 och 10.30
• 3-7 okt kl 9.15 & 10.30
Historien om Bodri (8-11 år)
• 19-22 april kl 10.00 och 13.00. Fåtal platser kvar!
• 20-23 sept kl 10.00 och 13.00
Biljettpris på vår egen scen: 50 kr/ biljett
Uppsökande föreställningar: (vi kommer till er skola). Max 60 elever/ föreställning:
Vilse: 2.040 kr/ föreställning. (Ord. pris 10.200 kr).
Historien om Bodri: 2.100 kr/ föreställning. (Ord. pris 10.500 kr).
Bokning: Bokning via Kulan. Gäller förskolor och skolor i Sthlms stad. Den utökade premien gäller för bokningar som görs mellan 15 mars-15 juni så länge Kulanpremier räcker.
Kontakta oss först för lediga tider och möjliga datum: info@barbara.nu, www.barbara.nu
VILSE – ett förtrollande äventyr
Det är natt i den stora skogen och trollen Viva och Valle är ute för att samla kottar till vintern. Vännerna leker och småkivas medan de traskar allt längre in i skogen. Plötsligt upptäcker de att de har gått vilse! Det hade kunnat gå riktigt illa om de inte hade börjat samarbeta för att övervinna de faror som lurar i skogen.
Med sång och musik är VILSE ett spännande teateräventyr som handlar om att det är lättare att lyckas när vi hjälper varandra.
Skapande skola: Boka VILSE med tillhörande bildworkshop med tema känslor. Max 60 elever. I anslutning till föreställningen delar skådespelarna upp publiken i mindre grupper och håller 2 bildworkshops à 45 min. Paketpris: 8.000 kr med Kulanpremien (föreställning samt workshops för max 60 elever).
HISTORIEN OM BODRI
En berättelse om vänskapen som överlevde Förintelsen.
Hédi och hennes familj blir under 2:a världskriget deporterade till Auschwitz och kvar hemma på gården blir hunden Bodri. Hédi och hennes syster Livia förlorar sina föräldrar i lägret men systrarna överlever. De tänker ofta på den lyckliga tiden då de var tillsammans med sin vän. Och medan årstiderna skiftar till vinter, vår, sommar och höst väntar den trofasta Bodri i trädgården under trädet där de brukade klättra och leka. Vid befrielsen 1945 återvänder systrarna till sitt hus och återförenas med sin kära Bodri som väntat på dem.
Historien om Bodri är en poetisk dockteaterföreställning och ett vittnesmål om Förintelsen ur barnets perspektiv. Pjäsen baseras på Hédi Frieds och Stina Wirséns barnbok med samma titel som utkom 2019.
”…jag var ett lyckligt barn i en lycklig stad, det som hände sen är svårt att berätta om och svårt att lyssna på. Jag vill ändå berätta och jag vill att du lyssnar. Vi har alla ett val, vi kan välja det goda.” – Hédi Fried.