Skip to main content

11 mars är DU bjuden på kalas!!

2018 fyller världens första science fictionboken 200 år!

Söndagen den 11 mars ställer Teater Barbara till med födelsedagskalas för monstret när vi har generalrepetition av vår dramatisering av Frankenstein!

Vad passar bättre än att fira denna roman en kulen söndag när det sista av vintern fortfarande biter sig fast på kyrkogårdarnas gravstenar?

Teater Barbaras uppsättning är en hyllning till Mary Shelley och hennes odödliga monster. Det blir en riktig rysare à la gotisk skräckfilmsklassiker så ta med några kompisar att hålla i handen…

♡ 18:00 Baren eller ”laboratoriet” öppnar.

♡ 19:00 Föreställningen spelas!

♡ 20:30 Föreställningen är klar och Laboratoriet håller öppet till kl 22:00 med blandningar och dekokter i alla färger för de som vill mota bort skräcken!

Vi utser kvällens bästa monster och fina priser utlovas!
Den som vill kan hylla, hedra och helga Mary Shelleys Frankenstein genom att klä er som ert allra bästa monster. Ni som har en läskig lösnäsa i byrålådan, vassa löständer liggande i toalettskåpet eller en riktigt farlig kostym undangömd i garderoben – klä på er, klä upp er eller klä av er. Sminka ärr, tatueringar och sårskorpor. Träna på hackiga zoombierörelser och hitta värsta avgrundsrösten. Hasa, stappla, kräla nerför Drottninggatan till lyxiga Playhouse Teater.

Biljetter:

Vi släpper endast ett fåtal biljetter till detta, skaffa din biljett på: 

https://kulturbiljetter.se/evenemang/3207/teater-barbara-på-playhouse-teater-frankenstein-generalrepetition

WE ARE ALIVE!!