Skip to main content

Vi har släppt biljetterna till Kom igen, Caritha!

Kom igen Caritha! – en existentiell show om livet som det blev

Repetitionerna av vår nästa föreställning Kom igen, Caritha! är i full gång!

Det är en kvinnas berättelse om livet som går och det bråddjup som öppnar sig i medelåldern. Vem blev jag? Vem vill jag vara nu? Evigheten är över, tiden är utmätt. Nu gäller det! Föreställning handlar om känslan av att vakna mitt i livet och undra om det var det hela? Att stanna till och ifrågasätta sig själv och sina val. Att plötsligt se sig själv i ett nytt ljus. Om kvalen som det kan skapa OCH om friheten som det kan ge. Caritha spelas av Carina Jingrot som även tagit initiativet till föreställningen!

Manuset är skrivet av radioprataren Lotta Erikson, som just nu även kan höras som kåsör i ”God morgon världen” i P1. Kom igen, Caritha! är skrivet utifrån Lotta Eriksons radioprogram ”Åh vilket part!” som kom ut i P1 2009. I regin har Malin Morgan låtit sig inspireras av radioprogrammet, med tydliga ljudbilder och olika typer av textberättande. Det kommer bli en uppriktig, poetisk, snarstucken, förkrossande sorglig show med både dans och musik.

 Premiären går av stapeln 14 september. Innan vi ger oss av på turné så spelar föreställningen 3 dagar i veckan under september och oktober på Pipersgatan 4 i Stockholm.