Skip to main content

Tidigare Medarbetare

Skådespelare

Nicholas Olsson

Skådespelare

Nicholas är frilansande skådespelare och har varit engagerad på Malmö Stadsteater, Uppsala Stadsteater, Riksteatern, Norrbottensteatern m.fl.
Han arbetar som deltidsproducent på Teater Barbara och har även medverkat som skådespelare i Historien om Bodri och Barbie-Nils och Pistolproblemet.

Har varit med och startat 4e teatern, Romateatern och Tantoteatern och har arbetat som projektledare och exekutiv producent i små och stora teaterprojekt.
Nicholas är även dramatiker och hans texter är spelade på Stadsteatrarna i Uppsala och Helsingborg samt på flera regionteatrar och fria grupper.

Malin Morgan

Skådespelare

Malin gick ut teaterhögskolan i Göteborg 1998. Sedan dess har hon arbetat i huvudsak som skådespelare med film, tv och teater i både Sverige, Norge och Danmark. Malin är också dramatiker. Senast skrev hon föreställningen ”Glappet i huvudet på vemsomhelst, om idiotin med intelligens… inkl svaret på allt” för Inter Arts Center i Malmö. Hösten 2018 gjorde Malin sin regidebut med Kom igen, Caritha!
Hon har även medverkat som skådespelare i MEDUSA – återkomsten under 2020, där hon spelade både Pam, programledaren för en talkshow och gudinnan Athena!

Lena Carlsson

Skådespelare

Lena Carlsson arbetar som skådespelare, teaterlärare och processledare i utbildningar om jämställdhet. Under de senaste åren har hon delat sin tid mellan att undervisa i scenisk gestaltning vid Kulturama gymnasium, och arbeta med egna sceniska projekt.
Lena är utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg och har tidigare arbetat på bland annat Backateatern, Stockholms Stadsteater, Norrbottensteatern, Örebro länsteater m.m. Hon har också varit med i flera svenska filmer och TV-produktioner som t.ex. Wallander- Prästen, Hotell Kantarell och Gåsmamman.
Under 2020-2021 spelade Lena Pam i MEDUSA - återkomsten

Ella Schartner

Skådespelare

Ella Schartner är utbildad vid teaterhögskolan i Malmö (2012-2015). Sedan dess har hon jobbat på teater Tage Granit, Ungscen/Öst och Teater Tofta. Ella kommer även att synas i Viaplays nya tv-serie Heder till hösten 2019. Under våren 2019 gjorde Ella ett inhopp i rollen som Elisabeth i Frankenstein.

André Chistenson

Skådespelare

André Christenson är utbildad skådespelare på Teaterhögskolan i Malmö. Han har sedan examen arbetat på Teater Weimar i Malmö och Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. André medverkade nyligen i Viaplays TV-serie Advokaten. Under våren 2019 gjorde André ett inhopp i rollen som Victor Frankenstein i Frankenstein.
Happy Jankell

Happy Jankell

Skådespelare

Under 2018 medverkade Happy Jankell i Frankenstein, i rollen som Elisabeth. Tidigare har Happy främst jobbat med film och TV men har även synts på Stockholms stadsteater och Strindbergs Intima Teater. Hon är utbildad i London på London Academy of Music and Dramatic Art.
Tomas Åhnstrand - Teater Barbara

Tomas Åhnstrand

Skådespelare

Under 2018 medverkade Tomas Åhnstrand i Frankenstein, i rollen som Victor Frankenstein. Tomas har tidigare varit med och drivit Teater De Vill och har medverkat i rad uppsättningar på Scenen Pipersgatan 4. Han har även spelat på Oscarsteatern, Lorensbergsteatern i Göteborg och Västanå teater. Han har även synts på TV i b.l.a ”Karatefylla”, ”Partaj”, ”Piniata” och i familjefilmen ”Monky” i regi av Maria Blom.
Veronica Kurba - Teater Barbara

Veronica Kurba

Skådespelare

Skådespelare i Lilla Odyseen, Rapunzel samt Panik på Playan. Tog examen från Teaterhögskolan i Stockholm 2008 och har arbetat med bland annat Riksteatern och Turteatern. På TV har hon medverkat i bl.a. Karatefylla och Jävla Klåpare.
Josephine Wistedt - Teater Barbara

Josephine Wistedt

Skådespelare

Skådespelare i Lilla Odysséen. Josephine har examen från Mimskådespelarprogrammet på StDH Mimlinjen samt ett magisterår på StDH i fördjupand text- och sånggestaltning.
Hans Nyberg - Teater Barbara

Hans Nyberg

Skådespelare

Skådespelare i Teater Barbaras föreställningar Lilla Odysséen, Hoppsan, En Bisak och Guds Lille Narr (även idé och medförfattare till Guds lille narr). Är autodidakt och var med och bildade Gycklargruppen 1987-1998 där han medverkade I föreställningarna Gycklargruppen Unplugged och TV-serien Gycklarna m.fl. Har fått utmärkelser som DN På Stans Kasperpris -90, Nils Poppepriset (SvD) -92 och Ernst Hugo Järegård stipendiet -95. Arbetat bl a på Unga Riks och Dramaten med Pippi Långstrump. Har tidigare arbetat med Ulf Evren i bl a Alodino och eldfågeln. Framträtt som gycklare i ett otal sammanhang på gator och torg, på konferenser och fester mm.
Isabelle Von Saenger - Teater Barbara

Isabelle Von Saenger

Skådespelare

Skådespelare i Teater Barbaras föreställning Åsiktsmaskinen.
Isabelle har tidigare arbetat på Teater Pero som skådespelare i flera produktioner, senast i Julfrossa 2011. Isabelle regisserade även Teater Peros produktion “Kompiskompassen”, som hade premiär i februari -14.
Man har sett Isabelle i Masjävlar på Dalateatern, på film bl.a. Losers, Prinsessa och senast i Maria Bloms Hallå, Hallå.
Adriana Savin - Teater Barbara

Adriana Savin

Skådespelare

Skådespelare i Teater Barbaras föreställning Frossa. Har arbetat inom dans och teater på scener som Dramaten, Riksteatern, Dansens Hus, Moderna Dansteatern, Stockholms stadsteater, Orionteatern och Borås Stadsteater. Medförfattare till Frossa samt koreograf till Teater Barbaras Tusen och en natt. Utbildad vid Balettakademin 1991–93 och Teaterhögskolan 2006–07.
Sarah Appelberg - Teater Barbara

Sarah Appelberg

Skådespelare

Skådespelare i Teater Barbaras Hoppsan. Är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö 2004-2008. Har jobbat på Astrid Lindgrens Värld och Göteborgs Stadsteater i Harper Reagan. Jobbat med upplysningsprojekt om hiv/aids som turnerade med pjäsen, Journal Ronald Ackerman på sjukhus runt om i hela landet.
Yngve Dahlberg - Teater Barbara

Yngve Dahlberg

Skådespelare

Eva Azcárate - Teater Barbara

Eva Azcárate

Skådespelare

Skådespelare i Sagan om Perseus. Utbildad på Teaterhögskolan i Malmö och har sedan dess arbetat på bl.a Norrbottensteatern, Gottsundateatern, Teater Tribunalen, Dalateatern och för SVT och Sveriges Radio. Startade -98 egen ensemble på Boulevardteatern med föreställningar som Fröken Julie, Thérese Raquin och Hon var en mus.
Anna Dahlqvist - Teater Barbara

Anna Dahlqvist

Skådespelare

Skådespelare i Tusen och en natt. Utbildad på Jacques Lecoq i Paris. Har i Sverige arbetat fyra år med projektet Circonova i Landstingets regi med flera föreställningar som spelats i skolor och arbetat interaktivt med barnen kring vissa teman. Arbetar även som Sjukhusclown med Ciroonova.
Sverrir Gudnason - Teater Barbara

Sverrir Gudnason

Skådespelare

Skådespelare i Sagan om Perseus. Har medverkat i flera film och TV-produktioner, tex. Upp till kamp, Lasermannen, Kommissionen, Fröken Sverige, Köftbögen och Familjehemligheter. Har också arbetat på Teater Replica och driver en egen klubb Indierave och har även arbetat på Göteborgs Stadsteater.
Otto Milde - Teater Barbara

Otto Milde

Skådespelare

Skådespelare i Sagan om Perseus. Utblildad på Teaterstudio Lederman och Teaterhögskolan i Helsingfors. Har bl.a jobbat på Teater Tribunalen och tillsammans med Ulf Evrén i Alo-Dino och Eldfågeln och Kasjtanka. Har också arbetat i Finland, på Viirus-teatern i Helsingfors, i urpremiären på svenska av Populärmusik från Vittula.
Camilla Nyberg-Waller - Teater Barbara

Camilla Nyberg-Waller

Skådespelare

Skådespelare i Tusen och en natt. Utbildad på Teater- och Operahögskolan i Göteborg. Arbetat bl.a på Teater Halland, Riksteatern, Kvinnliga dramatiska teatern, Gamla Teatern i Eskilstuna, Gottsundateatern, Uppsala Stadsteater, Teater i Haga, Allahelgonakyrkan (Guds djärvaste ängel) och på 4:e Teatern i Västerås. Film och TV/Radio: Den korsikanske biskopen, År av drömmar, Mördare utan ansikte och Bryt inte kedjan.
Ulf Drakenberg - Teater Barbara

Ulf Drakenberg

Skådespelare

Skådespelare i Ragnarök. Ulf är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm och arbetar som frilansande skådespelare. Han har stor erfarenhet av den så kallade skrattretande teatern, både som aktör och författare. Ulf har jobbat på bl.a. Teater Tribunalen, Dramaten och Kullehusteatern.
Peter Perski - Teater Barbara

Peter Perski

Skådespelare

Skådespelare i Tusen och en natt. Utbildad på Statens Scenskola och arbetat både med film, TV och teater. Har medverkat i SVT:s Kommissionen, tidigare haft roller i t ex, Jägarna, och Rederiet. Arbetat bl a på Stockholms Stadsteater som Jason i Medea och på Uppsala Stadsteater i Elektra och i Utvandrarna på Riks Drama.
Richard Ulfsäter - Teater Barbara

Richard Ulfsäter

Skådespelare

Skådespelare i Tusen och en natt och Sagan om Perseus (på svenska och engelska).
Utbildad på Scenstudion i Stockholm. Har synts mest på TV och film, bl a i tv-serierna Vita lögner, Spung, Tusenbröder och Playa del Sol. Arbetat i London för BBC Radio och i tv-serien Mile High för Sky Channel. Medverkat i långfilmerna Du och Jag, Darling, Gangster och Underbar och älskad av alla.
Medarbetare

Niklas Lindgren

Skådespelare

Skådespelare i Ragnarök.

Regissör

Yngve Dahlberg

Regissör

Yngve Dahlberg är regissör och skådespelare för teater och film.
Yngve har bl.a. arbetat på Teater Tribunalen, Turteatern, Riksteatern, Ung Scen Öst, Folkteatern i Gbg, Uppsala Stadsteater m.fl.
Han har även medverkat i film/TV:produktioner som Kopps, Leo, Nya tider och Livet i Fagervik.
2019 regisserade Yngve ”MEDUSA” med Carina Jingrot och Malin Morgan som hade premiär januari 2020. 2007 arbetade han som skådespelare på Teater Barbara i ”Tusen och en natt” i regi av Ulf Evrén.

Daniel Di Grado

Daniel har regisserat Frankenstein. Han debuterade som regissör med 2004 års julkalender, Allrams Höjdarpaket, på SVT. Sedan dess har Daniel regisserat flera TV serier, bland annat Jordskott, Maria Lang, Farang, Höök och Världarnas bok, för både SVT, TV4, Kanal 5 och C More. 2015 långfilmsdebuterad Daniel med ALENA, som hade premiär på Sitges International Fantastic Film Festival. Baserad på Kim W. Anderssons prisbelönta serieroman. Frankenstein var Daniels debut som teaterregissör.
Ulf Evrén - Teater Barbara

Ulf Evrén

Regissör, Manusförfattare, Skådespelare.

Ulf Evrén och Carina Jingrot grundade Teater Barbara. Tillsammans var de konstnärliga ledare fram till 2013. På Barbara har Ulf regisserat Frossa, Lilla Odysséen, Åsiktsmaskinen, Serendip, Ragnarök, Tusen och en natt, Sagan om Perseus, Guds lille Narr, En Bisak, Hjärtans Hjärna och Delfinresan. Han har skrivit manus till Frossa, Lilla Odysséen, Åsiktsmaskinen, Serendip, Ragnarök, Tusen och en natt, Sagan om Perseus, Guds lille Narr, Hjärtans Hjärna, Delfinresan och skådespelar i Hjärtans Hjärna. Ulf är utbildad Mimare vid Teaterhögskolan Stockholm. Regisserat och skrivit barn- och ungdomsföreställningar för bland annat Teaterstudio Lederman, Västanå Teater, Pistolteatern, Månteatern och Byteatern i Kalmar. Han har koreograferat och varit rörelseinstruktör för Stoppa Världen på Göteborgs Operan, Kharmen för Göteborgs Stadsteater, Äkta människor för SVT och varit Teaterpedagog vid Teaterhögskolan i Sthlm. För närvarande arbetar Ulf som Improvisationsskådespelare, skådespelare och pedagog på Boulevardteatern i Stockholm.
Andreas Rodenkirchen - Teater Barbara

Andreas Rodenkirchen

Regissör

Regissör för Pissungen. Tidigare skådespelare i Tusen och en natt. Utbildad vid Teaterhögskolan i Luleå. Har bl.a. arbetat på Västanå Teater, Riksteatern, Parkteatern, Sörmlands Musik och teater, Norrbottensteatern och i egna projekten Nils Holgersson – i samarbete med Länsmusiken i Stockholm och den rosade ”Guds djärvaste ängel” i Allhelgona kyrkan. Har på SVT synts i ”Lite som du” samt huvudrollen i Samanda Ekmans Softcom Wordwide. Varit regiassistent till den tyske regissören och dramatikern René Pollesh.
Lena Nylén - Teater Barbara

Lena Nylén

Regissör

Regissör till Hoppsan.
Per-Eric Asplund - Teater Barbara

Per-Eric Asplund

Regissör

Regisserade och dramatiserade Adam och Eva. Har många års erfarenhet som skådespelare och regissör inom fria grupper, Uppsala stadsteater, Riksteatern och Dramaten.

Producent

Nicholas Olsson

Producent

Anna Stigert

Producent

Moa Hjärtström - Teater Barbara

Moa Hjärtström

Producent

Moa jobbade som producent på Teater Barbara mellan 2017 och 2019. Hon var producent för Panik På Playan, Frankenstein, Kom igen, Caritha! och VETA BÄST. Moa har jobbat som scenkonstproducent i Göteborg och Stockholm sedan 2015, är utbildad på Kulturverkstan.
Kerstin Svedeby - Teater Barbara

Kerstin Svedeby (1948-2016)

Producent

Producent och ekonomisk administratör. Arbetat med kultur och teaterproduktion i många former på ett stort antal fria grupper och institutioner.
Medarbetare

Eva Carlberg

Projektledare

Säljare och marknadsförare.
Var med och grundade konceptet Beyond Green där FROSSA ingår och arbetade som projektledare för Beyond Green under 2 år.
Johan Selander - Teater Barbara

Johan Selander

Producent

Producent och sälj & marknadsansvarig under 2013/14. Medgrundare till TeaterVerket och har jobbat med olika frigrupper så som Friteatern, Teater Tre m.m. Har nu dragit vidare till Regionteater Blekinge Kronoberg.
Cecilia Holm - Teater Barbara

Cecilia Holm

Producent

Är utbildad vid Dell´ Arte USA, Philippe Gaulier London samt har fil.kand i företagsek. Producent för Pyramiderna/Dramaten “Tusen år hos Gud” samt producent för dans och nyskriven dramatik. Clown i Bernardas Hus som tilldelades Sveriges Humorpris samt clown i Fröken Julie.
Louise Nordenhök - Teater Barbara

Louise Nordenhök

Producent

Producent för Teater Barbara 2003-2007. Var med och grundade teatern tillsammans med Ulf Evrén och Carina Jingrot. Utbildad på Berghs Marknads- och Reklamskola och Dramatiska Institutet. Projektarbete på annons- och reklambyråer 80-87. Sedan 1987 teaterproducent, Teater Bouffons, Teaterstudio Lederman, Teater Ettettett m fl. Frilansproducent.
Linda Holmgren - Teater Barbara

Linda Holmgren

Produktionsassistent

Produktionsassistent och administratör 2012-15.
Linda tog emot publik vid föreställningar, skrev texter och arbetade med publikkontakter samt andra på en teater förekommande uppgifter.
Miriam Sio-Lundenius - Teater Barbara

Miriam Sio-Lundenius

Producent

Producent och säljare. Arbetade främst med föreställningen Adam och Eva.
Tina Pettersson - Teater Barbara

Tina Pettersson

Producent

Producent och säljare. Utbildad projektledare på Idékraft i Uppsala och jobbat med Teater Barbara 2005-2006. Har arbetat på SVT, Svenska Filminstitutet och som producent på Unga Klara/Stockholms Stadsteater, och med många olika kulturprojekt inom scen, film och konst.
Matilda Norman Hedlund - Teater Barbara

Matilda Norman Hedlund

Producent

Producent och säljare.
Utbildad projektledare vid Idékraft i Uppsala. Även utbildad lärare vid Uppsala Universitet. Har gått teaterutbildning på Sundsgårdens folkhögskola samt varit engagerad som volontär hos Dramalabbet samt som producentassistent till Malin Edwalls ”Gymnasterna”. Har även arbetat som barnteaterledare för Aktiv Ungdom samt varit mycket engagerad i Uppsalas nationsteaterliv.

Ljussättare

Micke Tham - Teater Barbara

Mikael Tham

Ljusdesigner

Mikael har på olika sätt jobbat med teater, musik och scenkonst sedan sent 70-tal och har sedan tidigt 90-tal ljussatt drygt 50 teaterföreställningar plus mängder av konserter, festivaler, utställningar och annat. Han ledde under åtta år utbildningen i ljusdesign på Dramatiska Institutet (numera Stockholms dramatiska högskola) och de senaste åren har han bl.a. arbetat som scenchef på Dramaten, som scenteknisk chef på Dansens Hus och som konsult/projektledare åt Operan.

Har gjort ljusdesign till: Frankenstein, Åsiktsmaskinen, Serendip, Tusen och en natt, Pissungen, Sagan om Perseus.

Medarbetare

Tove Östlund

Ljusdesigner

Info saknas.
Medarbetare

Ida Andersson

Ljusdesigner

Satte ljus till Adam och Eva.

Kompositör

Kurt Öberg - Teater Barbara

Kurt Öberg

Kompositör

Har komponerat musiken till Perseus, Guds lille narr och Tusen och en natt. Var även dramaturg till Serendip och Tusen och en natt.

Musikutbildning: Bollnäs FHSK 1975 -78, privata studier i instrumentation och komposition för Per Ola Söderlund i Falun. Turnérade under 80-talet både som skådespelare, musiker, musikalisk arrangör och orkesterledare. Radioprogram med egna sånger i SR bl a Arcanum, ett poesi- och orkesterprogram med skådespelaren Peter Stormare. Arbetar f n på Zingofilm.

Ylva Nyberg Bentancor - Teater Barbara

Ylva Nyberg Bentancor

Kompositör

Kompositör till musik och ljudvärld i Adam och Eva.
Anders Nyström - Teater Barbara

Anders Nyström

Kompositör

Kompositör och filmljudläggare. Skapat musiken till Teater Barbaras föreställningar Frossa, Serendip och Pissungen. Har komponerat musik till ett åttiotal teateruppsättningar. Arbetar även med musik & ljud till tv, dokumentärfilm, beställningsfilm, bildspel för museer och utställningar.

Manusförfattare

Anders Nyman - Teater Barbara

Anders Nyman

Manusförfattare

Manusförfattare till Frossa. Har förutom scenpjäser skrivit radioteater, kabarétexter och sketcher för scen och tv. Har arbetat som dramaturg på Dramaten, Radioteatern och Uppsala Stadsteater. Är utbildad vid Dramatiska institutet.
Ulf Evrén - Teater Barbara

Ulf Evrén

Regissör, Manusförfattare, Skådespelare.

Ulf Evrén och Carina Jingrot grundade Teater Barbara. Tillsammans var de konstnärliga ledare fram till 2013. På Barbara har Ulf regisserat Frossa, Lilla Odysséen, Åsiktsmaskinen, Serendip, Ragnarök, Tusen och en natt, Sagan om Perseus, Guds lille Narr, En Bisak, Hjärtans Hjärna och Delfinresan. Han har skrivit manus till Frossa, Lilla Odysséen, Åsiktsmaskinen, Serendip, Ragnarök, Tusen och en natt, Sagan om Perseus, Guds lille Narr, Hjärtans Hjärna, Delfinresan och skådespelar i Hjärtans Hjärna. Ulf är utbildad Mimare vid Teaterhögskolan Stockholm. Regisserat och skrivit barn- och ungdomsföreställningar för bland annat Teaterstudio Lederman, Västanå Teater, Pistolteatern, Månteatern och Byteatern i Kalmar. Han har koreograferat och varit rörelseinstruktör för Stoppa Världen på Göteborgs Operan, Kharmen för Göteborgs Stadsteater, Äkta människor för SVT och varit Teaterpedagog vid Teaterhögskolan i Sthlm. För närvarande arbetar Ulf som Improvisationsskådespelare, skådespelare och pedagog på Boulevardteatern i Stockholm.

Koreograf

Minna Krook - Teater Barbara

Minna Krook

Koreograf

Koreograf för Pissungen. Utbildad vid Danshögskolan. Skapar och turnerar egna dansföreställningar. Hon har gjort koreografier till film, opera och teater.
Adriana Savin - Teater Barbara

Adriana Savin

Koreograf

Skådespelare i Teater Barbaras föreställning Frossa. Har arbetat inom dans och teater på scener som Dramaten, Riksteatern, Dansens Hus, Moderna Dansteatern, Stockholms stadsteater, Orionteatern och Borås Stadsteater. Medförfattare till Frossa samt koreograf till Teater Barbaras Tusen och en natt. Utbildad vid Balettakademin 1991–93 och Teaterhögskolan 2006–07.

Scenograf

Sara Kander

Scenograf

Gabriel Stuart

Scenograf

Anders Wirén - Teater Barbara

Anders Wirén

Scenograf

Scenografi & Kostym till Hoppsan. Arbetat som frilansande scenograf/kostymtecknare sen slutet av 80-talet, bl.a på Sörmlands Musik&Teater, Norrbottensteatern, Västerbottensteatern, Länsteatern i Örebro, Moderna Dansteatern, SVT, Göta Film. Även med utställningsformgivning på museum och inredningsuppdrag. Utbildad bl.a på DI och Operahögskolan.
Medarbetare

Torulf Wetterrot

Scenograf

Scenograf och kostymör till Adam och Eva.
Medarbetare

Tomas Sjöstedt

Scenograf

Scenograf och kostymör för Sagan om Perseus och Tusen och en natt. Har arbetat på allt från Dramaten och GöteborgsOperan till flera fria teatergrupper och inom tv och film.
Medarbetare

Johanna Mårtensson

Scenograf

Scenograf Pissungen. Utbildad vid Central St Martins College of Art and Design. Har arbetat med många friteatrar som t ex. Enskedespelets “Pinocchio” 2006. Arbetar i höst även med Göteborgsoperan och Teater Tribunalen.

Maskör

Medarbetare

Helena Bernström

Maskör

Maskör Pissungen och Adam och Eva samt Panik På Playan.
Medarbetare

Eva Fänge

Maskör

Maskör Tusen och en natt. Utbildad på Dramatiska Institutet, har lång erfarenhet och har arbetat med grupper som Unga Klara och Byteatern i Kalmar.

Jessica Svensson Reijs

Maskör

Jessica Svensson Reijs har varit verksam som maskör och maskdesigner sedan mitten av 90-talet. 2018 gjorde hon mask för Teater Barbaras Frankenstein. Hon har en lång och bred erfarenhet inom film, tv och teater. Glasblåsarns barn, Storm , Detaljer, Springfloden, Jordskott 2, Den döende detektiven, Trollkarlen från Oz, Snövit, Madame Butterfly är några av de produktioner som hon fått äran att arbeta med under åren.

Scenmästare / Tekniker

Medarbetare

Olle Axén

Tekniker

Info saknas.
Medarbetare

Jan Liljekvist

Tekniker

Tekniker Delfinresan.
Benny Avér - Teater Barbara

Benny Avér

Scenmästare

Scenmästare 2013-15. Scenmästare och uthyrningsansvarig och arbetade både med Teater Barbara som med Teater De Vill.
Med en bakgrund som ljudtekniker på Sveriges Radio, utbildad på Ljudingenjörsutbildningen i Piteå och med fortsättning som fotograf + en stor skopa teknikintresse, har han skapat sig en rejäl källa att ösa ur när det kommer till att lösa problem och hitta på nya lösningar.
Och när ljuset på teatern släcks, drar han iväg med sin gycklargrupp för att själv få stå på scenen.

Grafiker

Mimmi Fhors - Teater Barbara

Mimmi Fhors

Grafiker

Grafiker till ett flertal av Teater Barbaras föreställningar. Har arbetat som grafiker och formgivare sedan slutet på 80-talet. Först 10 år på Norstedts Ateljé och sedan som frilansare sedan år 2000 med blandade uppdrag både för tryck och webb.
Majid Modir - Teater Barbara

Majid Modir

Grafiker

Bildkonstnär och grafisk designer, född 1961 i Iran, har bott och arbetat i Sverige sedan 1986, är numer bosatt i Italien.
Majid har gjort vår logga och vår grafiska profil.
www.majstudio.se
www.majidmodir.com
Medarbetare

Martin Wanngård

Grafiker

Har gjort grafik, bilder och video till Frossa, Hjärtans Hjärna och Åsiktsmaskinen. Martin är filmare och grafisk formgivare med mångårig erfarenhet av dokumentärt och dramatiskt material för TV, teater och film.