EARTH HOUR 2017

FROSSA – en brännhet klimatfars + Psykologer går på teater

 

Teater Barbaras klimatfars FROSSA hade premiär på Earth Hour 2009 och har sedan dess spelats ett otal gånger i ständigt uppdaterade versioner. För vuxenpublik, ungdomar, företag och organisationer. Alltid med relevanta fakta och aktuella infallsvinklar på klimatdebatten.

FROSSA är enligt recensenterna en “gnistrande miljölektion”, “ett underverk av humor, pedagogik och panik”, framförd med “elak rolig precision”. LÄS MER OM FROSSA

I samband med årets Earth Hour har vi glädjen att spela FROSSA tillsammans med Psykologer går på Teater. Efter föreställningen släcker vi ner och låter psykologen Jonas Mosskin analysera och kommentera FROSSAs karaktärer i ett uppföljande publiksamtal.

 

  När:     Lördag 25 mars kl 19.00

 

  Pris:     180 kr

 

Screen Shot 2017-02-03 at 09.06.33

 

Psykologer går på teater – Jonas Mosskin med gäst: Marta Cullberg

jonas
Psykologer går på teater är ett samtalskoncept där psykologer analyserar och kommenterar teater utifrån ett psykologiskt perspektiv. Publiken inbjuds att delta i diskussionen och ibland får även regissörer och skådespelare vara med. Psykologer går på teater drivs sedan 2007 av psykologerna Jonas Mosskin och Jenny Jägerfeld.

Läs mer om Jonas Mosskin här: http://mosskin.se/om_mig/

Läs Jonas Mosskins DN-artikel om storstadsmänniskans förhållande till konsumtion, klimat och hållbarhet: http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/vi-maste-borja-leva-som-lantisar/

 

 

 

MartaCW2
Marta Cullberg Weston
 är psykolog, psykoterapeut och författare som även engagerat sig i hur man kan nå ut med budskapet om klimathotet på ett bättre sätt.

Länk till hennes hemsida: http://www.enigma.se/cullbergweston/default1.htm

Länk till en artikel: Hur kan psykologisk kunskap bidra till effektiv information om klimathotet?

 

 

 

TEAMET BAKOM FROSSA

Skådespelare: Johan EhnAnders Jansson och Carina Jingrot
Regi: 
Ulf Evrén
Manus: 
Anders Nyman, Ulf Evrén, Adriana Savin och gruppen
Musik/ljud: 
Anders Nyström
Projektioner: 
Martin Wanngård
Producent: 
Cecilia Holm, Erika Häll, Nicholas Ohlsson
Foto: 
José Figueroa

Comments are closed.